2 Comments

 1. HR-administratör på KTH
  2 april, 2020 @ 15:48

  Fint skrivet!

  Något som jag har hjälp av i nuläget är vanan att meditera. Verkligen ta en dag, eller en halv dag, i taget. Javisst, håller med om att det blir så tydligt vad som är viktigt. På riktigt.

  Faktiskt en påminnelse om att göra varje dag till en bra dag, för mig och mitt barn. Det enda vi faktiskt vet något (någorlunda) säkert om är nuet. :-)

  Reply

  • kataledarskap
   2 april, 2020 @ 17:45

   Tack för din återkoppling Erika – just så, det enda vi vet någonting om just nu är nuet. Meditation tänker jag är bra både för att skapa inre lugn, men också för att koncentration och fokus. Jag upplever att det är svårare att koncentrera mig på en sak just nu. Det är så mycket information som flödar på hela tiden och filtret är inte riktigt inställt ännu. Det är svårt att sovra. Med meditationen är det lättare att fokusera på några få intryck åt gången.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *