Nätverk, samarbete

SAMARBETSPARTNERS

För att kunna erbjuda dig som kund ett bredare utbud av tjänster samarbetar jag med andra duktiga konsulter och företag. Här nedan hittar du mer information om dem.

Directa Svenska AB – Sedan januari 2020 ingår jag i konsultgruppen Directa Svenska AB som erbjuder konsulttjänster inom affärs- och verksamhetsutveckling, kommunikation samt ledarskap och arbetsmiljö. Vår specialitet är att bidra till varaktiga förändringar genom nya vanor. Inom Directa jobbar jag främst med ledningsgruppsutveckling och arbetsmiljö & hälsa. Directa är godkänd utbildningsanordnare av Afa, som ger er möjlighet att söka ekonomiskt stöd för att genomföra arbetsmiljöutbildningar.

Riddarfjärden Ledarskap och Utveckling – Riddarfjärden erbjuder behovsanpassade utvecklingsprogram och konsultation inom Ledarskapsområdet. För Riddarfjärden genomför jag ledarprogram på olika nivåer. Jag erbjuder också chefshandledning i grupp enligt Riddarfjärdsmetoden samt coaching.

Dialogkompetens – Dialogkompetens erbjuder nätverksgrupper inom flera olika kompetensområden. Jag är gruppmentor för HR Strateger samt HRBP, vilket betyder att jag samordnar och leder nätverksträffarna. Dialogkompetens är i sin tur samarbetspartner till Close chefsnätverk med mer än 1400 medlemmar i Sverige.

Corplus – Corplus erbjuder interimslösningar och verksamhetsutveckling inom HR, Ekonomi och lön. Tillsammans med Corplus genomför jag uppdrag inom arbetsmiljö och hälsa, men även uppdrag inom omställning och HR-området.

Gällöfsta Perlan – Erbjuder ledarskapsutbildningar, coaching och konsulttjänster. Tillsammans med Gällöfsta Perlan genomför jag workshops för att utveckla hållbar organisatorisk och social arbetsmiljö.